zamosc.tv

Oświadczenie zarządu

dodano: 08 października 2018, kategoria: Wydarzenia

Briefing prasowy zarządu i rady nadzorczej PGK Sp.z o.o.w Zamościu.

Oceń wideo:
Poleć znajomym:
Umieść wideo na stronie
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Prosimy o kulturalną dyskusję. Cały regulamin tutaj.

Wasze komentarze

dodano: 08:51, 12 października 2018 przez: Nasze miasto

Przestańcie opowiadać bajki i bierzcie się do roboty. Jest problem, trzeba go rozwiązać, a nie tłumaczyć się przed kamerą. Po co tam jesteście? Jak nie potraficie to złóżcie rezygnacje z pełnionych funkcji. Przyjda inni i zrobią porządek i to natychmiast. Co niema w mieście madrych i pracowitych ludzi? SĄ I JEST ICH WIELU---TYLKO TRZEBA W INNY SPOSÓB WYŁANIAĆ RADY NADZORCZE I ZARZĄDY SPÓŁEK. A może mieszkańcy powinni o tym decydować? Daję to pod rozwagę. Zacytuj

dodano: 08:36, 12 października 2018 przez: Nowocześni

A co tam robił na sali kandydat Ćwik? On też dziennikarz? Zacytuj

dodano: 18:50, 10 października 2018 przez: Anna

Byłam w Lublinie ludzie się z nas śmieją teraz to bedziemy jakościowym zaściankiem. Zacytuj

dodano: 16:48, 10 października 2018 przez: koment

O co chodzi z tym nowym członkiem zarządu i jego żoną ? nie ogarniam, briefing nie wyjasnia tej kwestii. Zacytuj

dodano: 09:47, 10 października 2018 przez: dość tego

W naszym mieście większość rad nadzorczych to towarzystwa wzajemnej adoracji. Dotyczy to również spółdzielni mieszkaniowych . Towarzystwo do wymiany. Wysokie czynsze, brak nadzoru, zajmowanie się polityką przez prezesów, kandydowanie na funkcje publiczne- to domena niektórych ludzi, którym mało i mało . Jako przykład to prezes i radny wielu kadencji Nizioł, który dalej kandyduje , teraz mierzy wyżej. A może by tak sobie odpuścili i dali szansę młodym. Popadają w rutynę uważają się za nie zastąpionych i stąd się rodzi zło. Zacytuj

dodano: 08:35, 10 października 2018 przez: zwolak

przywiózł tych ,,niby" mieszkańców, Zacytuj

dodano: 08:29, 10 października 2018 przez: Politykier

A Zwolak co tam robi ? Zacytuj

dodano: 07:10, 10 października 2018 przez: dosyć tego

Co to się dzieje? Za co rada nadzorcza bierze pieniądze w tej spółce . Przewodniczący chyba sobie robi żarty z nas . Co to za tłumaczenie? Gdzie byli do tej pory? Co trzeba im palcami pokazywać? Rada nadzorcza i zarząd DO WYMIANY.. Czy to towarzystwo wzajemnej adoracji? Prezydent miasta ,DO WYMIANY -NIE PANUJE NAD TYM. Wyborcy- do urn w dniu 21. pażdziernika 2018r . Pokarzmy,że jesteśmy w stanie to zmienić. Zacytuj

dodano: 00:27, 10 października 2018 przez: prawo i sprawiedliwie

Ludzie 21 nie głosujcie na Wnuka Zacytuj

dodano: 18:57, 09 października 2018 przez: xx

e tam, dajcie im następne nagrody za tą nagonkę na nich. Po wyborach sprawa przycichnie i wszyscy będą zdrowi Zacytuj

dodano: 10:28, 09 października 2018 przez: Facet z wąsem

Uwaga TVN była powiadamiana, ale okazało się, że to dla nich żaden temat. nie wszczęto postępowania, nie przedstawiono nikomu zarzutów. Tylko niewydarzeni kandydaci mogą się tym wszystkim podniecać... Zacytuj

dodano: 10:16, 09 października 2018 przez: ?

To ta pozytywna kampania Ćwika i drużyny? Niech Zwolak nie wiesza banerów pod Wnukiem na prywatnych billboardach bo się z kosztów nie wygrzebie po wyborach... Zacytuj

dodano: 08:11, 09 października 2018 przez: Mieszkanka

#tematdlauwagi ,tvn by się tym zainteresował. Zacytuj

dodano: 03:24, 09 października 2018 przez: Irena

" ... ty się nie ucz ty do partii się pisz, mniej rozumiesz lepiej wykonujesz..." Zacytuj

dodano: 21:48, 08 października 2018 przez: Negatywna Kampania Wyborcza Opozycji

Komitet Wyborczy Ćwika tylko tak się potrafi reklamować, Zacytuj

dodano: 20:16, 08 października 2018 przez: jest wycie

jest wycie - jest znakomicie! Zacytuj

dodano: 20:08, 08 października 2018 przez: Kwadratura koła

Niektórzy kandydaci powinni mieć zakaz startu ze względu na niskie IQ, a jednak walczą urząd, głównie posiłkując się kretyńskimi wpisami na tym portalu...Och, ta demokracja... Zacytuj

dodano: 19:49, 08 października 2018 przez: Mieszkaniec

Rychło w czas - trzeba było żeby radna złożyła zawiadomienie do Prokuratury żeby szanowna rada zareagowała. A gdzie jest Mały Szef tego miasta - za to co się stało powinien mieć zakaz udziały w wyborach..... Masakra gdzie nadzór ze strony prezydenta? Zacytuj

dodano: 15:49, 08 października 2018 przez: ja zamość

prawnicy ,czym innym jest odwołanie z funkcji a czym innym rozwiązanie umowy o pracę .Oj prawnicy z Zamościa Zacytuj

dodano: 15:39, 08 października 2018 przez: kiepsko

Obawiam się , ze Rada Nadzorcza trochę się pogubiła w swoim oświadczeniu Po pierwsze, skoro ewentualne rozwiązanie stosunku pracy z panem prezesem PGK wymaga zgody Rady Gminy to aż się prosiło poinformować czy RN PGK wystąpiła o taką zgodę . Po drugie , nie szkodzi że "żona" nie jest krewną prezesa zarządu ale wystarczy że jest żoną członka zarządu i to również już może być nepotyzm Po trzecie, nie jest żadnym wytłumaczeniem , że za poprzednich Prezydentów również prezesi PGK otrzymywali nagrody , ponieważ nas interesuje co jest teraz a teraz przecież mamy "dobrą zmianę" Reasumując, wierzę, że RN PGK miała dobre intencje przygotowując briefing prasowy ale niestety wyszło kiepsko. Zacytuj

dodano: 15:34, 08 października 2018 przez: ?

No i nagle się okazało, ze Rada Nadzorcza kontroluje, a rewelacje w TZ nie do końca zgodne z prawdą. Już pomijam strzał w pudło z żoną nowego członka zarządu. To się powinno skończyć w sądzie grubym zadośćuczynieniem. Zacytuj

dodano: 13:10, 08 października 2018 przez: Piotruś?

Piotruś Tymosz- coś buzię masz okrąglutką, nie mogłam Cię poznać a taki kiedyś fajny szczupły chłopaczek byłeś, więcej ruchu Zacytuj

dodano: 09:18, 08 października 2018 przez: Henek

Czy oby nie za późno na tę konferencję prasową rady? Czy nie powinniście kontrolować zarząd spółki na bieżąco? Zostaliście powołani prawie 4lata temu jako fachowcy i profesjonalsci........ tak zachwalał zmiany w radzie nadzorczej PGK......... Zacytuj